Tagliatelle met rauwe ham en pesto

 
Nodig voor 4 personen

  • 400 g tagliatella
  • 3 tomaten, in blokjes gesneden
  • 2 gele paprika’s, klein gesneden
  • 1 courgette, in de lengte in vieren, daarna in reepjes
  • 150 g rauwe ham, in reepjes
  • 5 eetlepels groene pesto
  • 100 gram rucolablaadjes
  • 2 eetlepels olie

 

Bereiding

  1. kook de tagliatella in water met wat zout beetgaar in 8 minuten
  2. bak de groenten enkele minuten in 2 eetlepels olie
  3. schep de rauwe ham door het groetenmengsel
  4. roer er even later 5 eetlepels groene pesto door en verwarm alles nog 1 minuut
  5. laat de tagliatelle uitlekken en roer er de rucolablaadjes door
  6. breng op smaak met peper en zout

 

Opdienen

  • verdeel de pasta over de borden
  • schep er de groentensaus over